Welcome baby


Cand am ramas insarcinata, toate prietenele de aici ma intrebau cand voi avea baby shower. Nici nu stiam ce e aia. Mi-au explicat ca fiecare viitoare mamica merge la magazinele pt copii si isi creeaza un registry, adica te integistrezi cu numele si data estimata a nasterii, si adaugi pe lista de cumparaturi toate produsele necesare pt bebelus. O poti face si online si recomand aceasta optiune pt ca cele mai multe magazine iti ofera sugestii si liste pe categorii.

Din momentul acela, mi-am dat seama cat de mult ma ajuta sa aflu ce am nevoie, nu doar scutece si biberoane si ca pot vedea si reviewuri de la alte mamici.

Pe langa asta, primesti si un cadou cu diverse produse pt bebelusi de la branduri destul de bune. Asa isi fac si ei reclama si targeteaza exact publicul tinta pt care este dedicat produsul respectiv, mi se pare ingenios.

Mie imi place Target, asa ca am instalat aplicatia si am selectat ce mi-a placut si ce am crezut ca voi avea nevoie. Dupa ce s-a nascut bebe, mi-am dat seama ca nu as fi avut nevoie chiar de toate, cum ar fi incalzitorul pt servetele umede, dar a fost destul de folositor pe timpul noptii, iarna, pt ca bebe nu se trezea complet si adormea la loc dupa schimb.

In alta ordine de idei, ai ocazia de a deveni creativa si a personaliza invitatiile pt aceasta petrecere de bun venit al bebelusului pe lume.

Sigur ca petrecerea se organizeaza inainte de a naste, pt ca apoi te vei ocupa de bebe, te vei recupera si vei vrea sa ai linistea necesara sa iti cunosti propriul copil, nu sa te stresezi cu organizare, invitati si sa te asiguri ca totul iese bine.

Ce-i drept, nu ma asteptam sa vina atat de multe prietene (cam 25) si cu atat de multe cadouri. Asta pt ca venisem in SUA numai de un an si abia ii cunosteam pe toti. Nu cred ca am cumparat ceva in plus, pentru cateva luni. Am avut tot ce mi-a trebuit de la scaun de masina pana la babetici si suzete.

Petrecerea am organizat-o la un restaurant unde am avut o loja separat, am adus propriile decoratiuni si bannere. Fetele au adus jocuri specifice de baby shower si totul a iesit minunat. A fost un moment destul de important pt mine ca viitoare mamica sa ma aflu printre prietene care se bucurau pentru mine si copilul meu. Si pt asta le multumesc.

A doua zi dimineata la 7am mi s-a rupt apa si pe la 5 dupa amiaza s-a nascut fetita noastra scumpa si dulce 🙂

 

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s