Sunt pe…


image… frecvența mării, mă ocup cu fericirea. Îmi colorez gândurile cu cer senin și apusuri portocalii. Îmbin timpul liber cu tutun și perne moi. Amintiri.

În cursul săptămânii mă prăbușesc în zgomotul asurzitor al societății, aștept cu nerăbdare vacanța și plaja cu nisip negru. N-am bilet încă, mi-am luat o furgonetă hippie, chitara, câteva haine și câțiva dolari. Ascult muzica ta și privesc palmierii de la marginea oceanului. Mă săturasem de monotonia peisajului nostru gri și de aceiași oameni stinși.

După câteva mile ajung la aer uscat și munți de piatră roșie. Pe ruta 66 e pustiu, o plăcere să conduci pe ritm de raggae, am schimbat postul. De aici nu mai e mult până în orașul ploios, noroc că nu stau mult. Nu îmi place ploaia grea, dar știi. Îmi place aia ușoară care curăță asflatul, ca atunci când ne-am cunoscut. Ți-amintești? Era violet, iar tu îmi adulmecai parfumul pe notele lui Prince. Însemnări imaginare.

Norocosul adoptase un nou stil, de la Hollywood împrumutat parcă. Eu începusem să vorbesc cu pisica și să mă pisicesc destul de des în plapuma mea nouă. Zece erau doar orele distanță, plus mii de mile. Imposibilul se bucura în ciuda noastră.

 

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s