Adu-mi primăvară…


primavara… pomii tăi verzi, soarele pe cer și vântul proaspăt. Ca să mă pot îmbrăca în singurătatea frunzelor tale și să-mi curgã albastru senin în păr. Așa cum m-ai obișnuit. Să dansez în ploaie și să creadă lumea că sunt nebună, să ascult foșnetul copacilor, să fiu surpinsă de fiecare picătură a norilor tăi, să-mi încânt auzul cu ciripituri de rândunici, să alerg după fluturi, să merg desculță prin iarbă, știi tu lângă lac sub salcie.

Adu-mi primăvară, mirosul tău de muguri proaspeți și dimineți umezite de rouă. Adu-mi serile răcoroase în care-mi cântă greierii sfioși de frumusețea reginelor nopții. Colorează-mi zilele în cele mai vii nuanțe și îmbată-mă cu mireasmă de magnolie.

Adună-mi flori de măr și de cireș de mai și așează-le în păr pe la apus când soarele-i de foc și firmamentul portocaliu. Ține-mă în brațe și lasă-mă să-ți stau în haină.

 

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s