Gândul mi-a prins aripi…


image

… şi a zburat către tine, sisul meu drag cu al tău zâmbet inocent şi ochi verzi de smarald. Din fiecare pas de-al tău prin casă parcă iese din podea o mireasmă de lăcrămioare. Iar eu îți adulmec urmele de fiecare dată când prind ocazia, fără ca tu să observi. Atunci când eram mici, chiar şi hainele păpuşilor tale mi se păreau cele mai frumoase. Ai tabieturile tale şi obişnuiesc să cred că doar eu le pot înțelege. Te-aş prinde de mână şi aş cutreiera lumea cu tine. Îmi place când râdem împreună şi te văd fericită, iar atunci mă fericesc şi eu. Tu ştii că nu mai sunt lipicoasa de acum ceva ani care să-ți împărtăşească fizic dragostea de surioară, cu îmbrățişări sufocante şi ventuze furate de pe obrajii tăi fini, dar mă gândesc ca tu simți asta chiar şi de pe cealaltă jumătate a globului.
Aşa te-aş ciufuli când mă enervezi şi te-aş îmbrățişa prin telefon când îți aud glasul cristalin. M-aş transforma în toate lucrurile pe care ți le doreşti, dar prefer să rămân surioara ta pentru totdeauna, ca să nu te plictiseşti.
Să nu plângi, că mă întorc şi tot nu scapi de mine. Şi o să-ţi port hainele pe furiş, iar tu o să mă prinzi ca întotdeauna. Vei sta supărată pe mine vreo 3 zile, iar eu mă voi simţi vinovată că ți-am întors zâmbetul pe dos.
Vreau să comandăm pizza în zilele în care nu gătim, adică mai mereu şi să stăm la două pahare de subiecte tabu. Mi-e dor să ma plimb prin casă după tine şi să-ți povestesc de toate prostiile mele. Mi-e dor să mă înveți tot ce ştii tu, iar eu să mă prefac că nu te ascult. Să bem un 3în1 făcut de mine sau de tine, nu contează, 3în1 să fie! Cu tine! Şi o țigară, da. Să mă cerți că n-am schimbat nisipul la pusică sau că nu am ieşit din casă, dacă tot am avut timp, să cumpăr apă măcar. Să mă suni să mă întrebi pe unde sunt, sau când vin acasă. Sau să te ajut să parchezi maşina.
Mi-e dor să ne sisterim împreună într-un balcon cu lumini de lumânare, o pusică pufoasă şi două pufuri confortabile.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s