Băi Ana…


Friendship-Quotes… eu îți scriu cu diacritice, tocmai pentru că suntem diferite. Asta nu înseamnă că sunt formală sau alte căcaturi, cum mai spun alții, dar tu știi asta. În schimb, aici nu s-a răsturnat oala cu sentimentalisme (parafrazare, nu plagiat).  Așadar, să nu-ți imaginezi că un ocean ne va limita prietenia sau că-mi va fi dor de tine chiar în fiecare zi pentru că o să mă bucur de toate momentele americane posibile, sau voi munci atât de mult încât o să mai vreau să și dorm. Pe lângă asta, mai ai și alți prieteni, O și Zmotocel. Și pentru că am ajuns împreună aici hai să-ți spun cum stă treaba.

Un prieten va păstra ultima felie de pizza pentru tine, tu ai mușca din ea făcându-mi în ciudă și râzându-mi în față. Un prieten îmi va cere voie să ia ceva din frigider, al meu e gol din cauza ta. Un prieten ți-ar lua băutura din față atunci când va observa că dansezi din ce în ce mai ciudat în club, eu am zis ”hai să mai dăm un shot!”. Un prieten îți împrumută lucrurile și le returnează după câteva zile, eu mai am și acum hanoracul tău alb pe care habar nu am pe unde l-am pus, dar e. Un prieten ar suna la ușă, tu ai intra neinvitată. Un prieten ar ieși din pușcărie, noi am fi una lângă alta râzând în noaptea de pomină. Un prieten ți-ar scrie un mesaj sau cam 3 mesaje și dacă vede că nu răspunzi dă și un telefon, tu ai sparge ușa apartamentului ca să dai de mine. Un prieten va da mesaj ”vii la școală azi?”, tu m-ai trezi și mi-ai spune prin telefon ”trezește-ți curu’ și hai să mergem la școală”, și apoi un alt mesaj în care te asiguri că n-am adormit la loc. Un prieten pleacă după 10 minute de așteptare, tu ai rămâne ancorată la locul stabilit doar ca să mă boscorodești despre cât de mult înseamnă punctualitatea. Un prieten ți-ar cere bani împrumut doar dacă ai, eu ți-aș lua și ultimii bani. Un prieten s-ar uita la tine suspicios, cu un ochi de polițist, noi am sfârși făcând karaoke în apartament la unu’ verde, în timp ce ne-am mira de ce bat vecinii în țeavă. Un prieten ar spune că e cam ocupat, dar face tot posibilul, tu ți-ai face timp. Un prieten nu ți-ar mai vorbi 3 zile după ce l-ai poreclit sau ponegrit, eu ți-aș spune ”du-te dracu” și aș veni și eu cu tine. Un prieten ți-ar aduce amabil aminte că i-ai mai spus lucrurile alea, tu m-ai strânge de gât în timp ce m-ai asculta pentru a 374-a oară sau chiar mai mult și tot mi-ai fi alături. Un prieten te-ar bârfi măcar o dată, noi ne-am bârfi una pe alta chiar de mai multe ori, doar ca la finalul zilei să ne povestim experimentul pe oameni care nu-și au locul lângă noi și să ne dăm seama că oamenii de valoare rămân acolo mereu. Un prieten ți-ar aminti că tre să uzi florile, tu ai veni până la mine să le uzi personal. Un prieten se așteaptă să știi unde locuiește, eu te sun de fiecară dată să te întreb ce număr ai la interfon?” . Un prieten ți-ar chema un taxi când te muți cu tot cu bagaje, tu ai tras cu mine de bagaje. Un prieten te-ar amuza, tu mă faci să râd până fac febra musculară. Un prieten te-ar vizita mai rar dacă are alergie la pusica ta, tu ai sta cu ea în brațe și după ai lua tratament 3 zile, chiar dacă eu l-am văzut pe Zmoto doar în poze. Un prieten se supără când nu-l bagi în seamă, eu te las în pace când ești ”colțuroasă”. Un prieten ți-ar spune toate astea în față, eu am considerat că meriți un loc la vip, visezi în pisici, și am scris cu pusică stând pe brațe pentru că și ea știe că e pentru cineva special. Dacă găsești greșeli să știi că e somnoroasă.

Astea fiind scrise, le las aici pentru tine, fără să închei că n-am terminat cu tine.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s