Te-ai plimbat printre…


primavara…literele mele și mi-ai scris cuvinte pe gândurile tale. Mă întreb care-mi sunt paginile? Ți-e teamă să-mi scrii povești ca nu cumva să adorm cu gândul la ele. Te-am văzut cum îmi traversai un nor și de emoții nici nu m-ai privit. Ți-am desenat un zâmbet într-o propoziție, pe ascuns. N-aș schimba nici o virgulă în gândul tău, doar ca să văd unde mă porți și să te apostrofez din când în când. Mă priveai pe furiș și încercai să-mi ghicești culoarea. Astăzi port verde, celelalte sunt roșii, dar preferata mea e verde, știai? Gri port doar atunci când plouă, iar albastru era pentru alții.

La mine e iarnă, iar cafeaua s-a racit. Numai palmele tale îmi încălzesc obrajii. M-aș juca în părul tău și aș dansa pe umerii tăi când nu ești atent. Dar nu mi-ai mai cântat și mi-au căzut frunzele.

Aștept primăvara.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Arhiva sentimentală and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s