Vă mulțumesc și…


va multumesc si... …vă iert.

Vă mulțumesc celor care m-ați folosit pentru că de la voi am învățat ce înseamnă independența și câtă libertate îți oferă aceasta. Și vă iert pentru că ce ați câștigat de pe urma mea n-au fost decât lucruri materiale pe care eu mi le-am permis și voi nu, și care v-au ajutat pe moment, în rest rămâneți tot niște rupți în cur care vă mâncați de sub unghie.

Vă mulțumesc celor care mi-ați îngrădit libertatea pentru că m-ați ajutat să-mi descopăr propriile limite. Și vă iert pentru că mă respect mai mult pe mine decât pe niște fricoși ca voi.

Vă mulțumesc celor care ați încercat să schimbați ceva în atitudinea mea pentru că mi-ați oferit ocazia să-mi dau seama că nu trebuie să fiu pe placul vostru. Și vă iert pentru că nu-mi place să trăiesc în opiniile unor oameni cu principii fixiste sau în opinia celorlalți.

Vă mulțumesc celor care mi-ați folosit trupul pentru că mi-am dat seama ce înseamnă disperarea și că valoarea voastră e egală cu zero.  Și vă iert pentru că îmi place sexul bun.

Vă mulțumesc celor care m-ați înșelat pentru că de la voi am învățat ce e minciuna. Și vă iert pentru că acum știu și eu să mă eschivez când am de-a face cu falsități ca voi.

Vă mulțumesc celor care m-ați ascultat superficial și totuși ați încercat să-mi dați sfaturi… de căcat pentru că am învățat cine merită încredere și cine merită hârtie igienică. Și vă iert pe toți la grămadă pentru că persoane ca voi se găsesc la tot pasul și pentru că știu să trag apa.

Vă mulțumesc celor care mă considerați naivă pentru că vă cred, culmea. Și vă iert pentru că nu m-ați crezut când v-am spus că naivă sunt, dar proastă nu.

Vă mulțumesc celor care m-ați plăcut și m-ați urât la momente diferite pentru că mi-ați arătat că prefăcătoria e pentru maeștri. Și vă iert pentru că tot ce spuneți voi, mie îmi sună a bla bla bla și nu-s maestră să-mi dau seama ce vreți voi să ziceți.

Vă mulțumesc celor care m-ați înjurat atunci când nu v-am fost pe plac pentru că am învățat de unde provine ciobănia. Și vă iert pentru că nu știu să rânesc la porci și pentru că mi-am dat seama unde mi-e locul.

Vă mulțumesc celor care mi-ați criticat modul de a mă îmbrăca pentru că voi mi-ați arătat clar că e mai important ce ai în cap decât ce ai pe tine. Și vă iert pentru că nu-s vreun designer sau critic de modă.

Vă mulțumesc celor care m-ați făcut să plâng pentru că am descoperit ce înseamnă fericirea. Și vă iert pentru că plăcerea mea e să ofer zâmbete chiar și celor geloși pe fericirea altora.

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost prieteni prin prisma prietenilor voștri pentru că am învățat ce înseamnă singurătatea. Și vă iert pentru că îmi respect prietenii mei și nu i-aș lăsa să aibă de-a face cu pupincuriști ca voi.

Vă mulțumesc celor care m-ați abandonat atunci când mi-a fost mai greu pentru că mi-ați arătat ce înseamnă devotamentul și curajul de a merge mai departe. Și vă iert pentru că a fi puternic nu i se potrivește oricui.

Vă mulțumesc celor care încă mă bârfiți pentru că vă ocup timpul. Și vă iert pentru că locul vostru e acolo, în spatele meu.

Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, dar pe voi nu pot să vă iert pentru că nu știți în ce v-ați băgat.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vă mulțumesc și…

  1. Jim says:

    i only wish my romanian was better, but thank you

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s