Ne aveam…


ne aveam…unul pe celălalt, restul era zgomot de fundal. Acum nu mai e lângă mine, în sensul că nu mai e lângă mine prin tot ceea ce poți tu înțelege. Nu contează cât înțelegi tu sau ceilalți. Îmi dau seama că nimeni nu poate să înțeleagă și nu e deloc necesar  să o facă.
Ne aveam unul pe celălalt și nu am fi avut nevoie de nimic altceva. Parcă aș fi fost un bagaj de care te descotorosești după o călătorie. Ne aveam unul pe celălalt, restul erau doar ispite. Zici că erau la doctor, aveau programare, secția ginecologie. Ne aveam unul pe celălalt, restul era tăcere și încercam să-mi dau seama ce vrea să-mi spună. Dar cred că nu înțelegeam ce trebuie.  Ne aveam unul pe celălalt, zilele noastre și zilele lor. Ale noastre păleau din ce în ce mai mult, ale lor străluceau. Ne aveam unul pe celalalt și atât, restul era doar dorință. Și nu m-a speriat că a țipat la mine, m-a speriat dorința  lui de a țipa la mine.
Ne aveam unul pe celălalt, credeam eu.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Arhiva sentimentală and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s