Play and win!


concurs 60th ann gold

Când eram eu mică, pe la 12 ani așa, visam să mă fac cântăreață. Aveam doi vecini care zdrăngăneau mereu la chitară pe scara blocului meu. Sunetul corzilor îmi trezeau auzul și totodată o mare bucurie în suflet că puteam să asist la cântările lor live. Zburdam peste cele trei etaje până la parter în timp ce ei încă îşi acordau chitarele. Eram pur şi simplu fascinată de felul în care le mișunau degetele pe griff. Îmi revin şi acum în minte versurile pe care le fredonam acompaniată de ei într-un moment italiano: Marina, Marina, Marina Ti voglio al piu’ presto sposar… eu eram vocea.

Când ne-am mărit s-au schimbat vremurile, fiecare a luat-o pe drumul lui și am rămas doar eu cu dorința mea de a-i încânta și eu la rândul meu pe ceilalți cu acorduri de chitară. Ulterior, poate prin cea mai neimaginabilă întâmplare, am avut ocazia să cunosc un chitarist demențial care mi-a spus așa: ”întotdeauna visam că îmi voi vinde sufletul diavolului pentru pasiunea mea față de muzică și față de chitară”. Nu știu dacă astea au fost exact cuvintele lui, dar esența mesajului e importantă. De fiecare dată când îl vezi cântând la chitară pe omul ăsta, poți vedea și pasiunea cu care o face. Ironia face că e left handed precum alți chitariști faimoși cum ar fi legendarul Jimi Hendrix, Tony Iommy, o legendă heavy metal –îl știți sigur Black Sabbath, de asemenea şi regretatul Kurt Cobain era stângaci- Smells like teen spirit? Și să vă amintesc de Paul McCartney, basist, chitarist și voce în Beatles,  mai târziu Wings. Cu acesta din urmă am ceva în comun: la început nu a fost stângaci, dar ulterior a descoperit că adevărata sa vocație e să cânte cu mâna stângă.

Prima oară mi-a venit un pic pe dos când am pus mâna pe o chitară pentru dreptaci, dar aia a fost ocazia. Inițial nu mi-am dat seama, până când am primit drept recunoștință pentru pasiunea mea, un Washburn electro acustică. Și deși nu îmi ies mie toate acordurile, îmi voi tăbăci degetele până învăț și le voi stăpâni ca lumea.

Și apoi să vă țineți fraților că dacă voi fi norocoasa câștigătoare a concursului organizat de Guitarshop  și voi primi cadoul pus la bătaie, mai exact un Fender 60th anniversary classic player ’50s stratocaster ca asta, veți mai auzi de mine și-mi veți auzi și Fenderul!!!

Uite, dacă eşti la fel de pasionat ca şi mine poţi participa şi tu, regulile sunt simple şi le găseşti aici: cel mai tare concurs, în plus găseşti multe chestii interesante pe site. Start playing!

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s