Somnoriceam captivă…


somnoriceam

… în brațele tale, îți simțeam respirația în ceafă și atunci știam că sunt acolo unde îmi doresc. Mă priveai pe furiș și mă lăsai să mai visez puțin. Apoi îmi mângâiai spatele, mă sărutai pe gât, pe umeri, mă întorceam să-ți întâlnesc privirea și-mi zâmbeai subtil. Ne spuneam atât de multe din priviri, până întrerupeai totul cu un sărut ferm și atunci mă trezeam pe jumătate. Mirosul de cafea, atingerea ta gingașă, fumul de țigară mă trezeau complet, în timp ce voiam să mă cuibăresc la loc în brațele tale, să te miros, să îți descopăr secretele trupului, și să mă pierd în tine. M-aș fi băgat în sufletul tău și ți-aș fi zâmbit din nou. Alea erau diminețile perfecte.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Arhiva sentimentală and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Somnoriceam captivă…

  1. Eternul Îndrăgostit says:

    Sunt foarte curios pe cat esti nascuta (ziua si luna, anul nu ma intereseaza). Si chiar daca nu crezi in zodiac sau chestii de genul, te rog, spune-mi. Sa pot dormi noaptea mai bine (daca ai nevoie de un motiv). 🙂

    Like

  2. Eternul Îndrăgostit says:

    Ce rau ti-as putea face daca as afla ziua si luna in care te-ai nascut? Vreau doar sa te cunosc… in felul meu. Sau nu am voie sa te cunosc?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s