Desigur, California e…


california…incredibilă. Așa cum o vezi în filme, la tv sau în GTA San Andreas: palmieri, case albe și scunde în stil colonial spaniol, cerul de un albastru extrem, plaje întinse, totul scăldat în soare.

Toată lumea are un comportament prietenos și relaxat, nu aduce deloc cu oamenii din New York cu expresiile lor sumbre și cenușii și nu vezi nicăieri turnuri de sticlă, întunecate și amenințătoare.

După ceva vreme petrecută în așa-numitul Marele Măr, încercând să nu se lase roasă de viermii ce se aflau în miezul lui, Mia își dădu seama, când păși pe aeroportul Burbank și inspiră prelung din aerul umed și cald, că era mai mult decât pregătită pentru o schimbare.

Își aminti de despărțirea înlăcrimată de Anne din dimineața aceea, Anne o îmbrățișase atât de tare încât o ridică de la pământ. O făcu să promită că vor păstra legătura cu tone de telefoane și sms, whatsapp, facebook și tot ce era posibil la vremea aceea, plângând în hohote că Mia avea să plece, dar bucuroasă pentru ea în același timp.

-N-ai să te întorci niciodată! se smiorcăi Anne, sprijinindu-și obrazul de umărul Miei. Simt asta până în călcâie!

-Termină cu prostiile, că L.A, Kevin și misiunea aceasta nebunească vor fi ceva temporar. Dar în timp ce își târa geamantanele , coborându-le în trotuarul plin de gunoaie de pe 79th Street, Mia își dădu seama că era posibil ca Anne să o cunoască mai bine chiar decât se cunoștea ea însăși. Mia era pregătită pentru o schimbare, pentru o nouă aventură. Și era gata să lase viața din NY mult în urma ei.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Desigur, California e…

  1. Jim Chandler says:

    you are a writer, and most of all, you are unique

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s