Jack cuceritorul


jackAș începe cu o scurtă descriere a înfățișării lui, dar mai bine te las pe tine să îți închipui aceste detalii.

În ochii lui Jack poți vedea păcatul, în palmele lui simți mângâiere caldă, în brațe te vei pierde, în sărutări te vei regăsi. Dacă nu știi ce e iubirea îți va spune el. Eu prefer să îți arate, e mult mai intens așa, iar dacă până acum credeai că știi ce e iubirea, te înșeli.

Jack știe să vorbească, paradoxal cu toții știm, dar el știe cât și cum, iar vocea lui îți extaziază auzul.

Jack te cucerește numai dacă vrea. Poate cuceri multe femei, uneori se întâmplă fără să vrea pentru că e atât de chipeș încât fățarnicele îi cad la picioare precum popicele. Și ce picioare?!? ferme și drepte…de bărbat bine. Când pășește cu mersu-i elegant parcă ai vrea să mergi numai la brațul lui.

Jack poate cuceri orice femeie, dar nu orice femeie îl poate cuceri pe el. Pare confuz, dar e simplu. Este UN bărbat care, deși lasă impresia ca îl cunoști, de fapt nu știi nimic despre el, decât dacă reușești să-l privești în ochi. Acolo te pierzi în abisuri întunecate și reci și apoi te regăsești, cazi și te ridici, posibil să cazi din nou. În ochii lui descoperi fericire și tristețe în același timp, singurătatea și frumusețea clipelor în doi, aroma unei cafele bune și gustul amar al indiferenței. Apusul și răsăritul.

Lângă Jack zilele par lungi, iar nopțile cam scurte, are alt fus orar cu care nu oricine poate ține pasul. Când te ține Jack în brațe simți că ești a lui. A lui înseamnă mângâiată, alintată, feminină, senzuală, copilăroasă, fericită, zâmbită, unică, iubită. Jack nu-ți va spune că te iubește, te va trezi cu noaptea-n cap și adormită cum vei fi te va purta într-o călătorie pentru care nu îți trebuie niciun fel de bagaj. Nici măcar de geanta nu vei avea nevoie să bagi rahaturi în ea, îți va oferi el tot ce ai nevoie și…atât! Dacă vrei mai mult ești liberă să pleci să cauți acel mai mult. Dar dacă tu ai nevoie de mâna lui plăpândă care să îți dea părul după ureche, ce ai vrea mai mult, să ți-l și pieptene?

Jack flirtează, nu ca să te facă pe tine geloasă, nici măcar nu ai avea de ce să te opărești, ci pentru că poate și pentru că îi iese atât de bine. Ar trebui să te simți mândră, altfel nu ar mai fi ajuns la tine, iar tu în brațele lui. Și n-ai mai fi avut ocazia să simți gustul cuceririi lui.

Pe Jack l-ai privi într-una și ai rămâne uitată pe gânduri la trăsăturile perfect bărbătești ale feței, la pieptul dezgolit pe care ai vrea să îți plimbi mâinile neîncetat, la zâmbetul fermecător și totodată pervers, la venele sexi de pe mâini care se măresc atunci când încearcă să te stăpânească în pat, la părul care te gâdilă când îți sărută spatele, la trunchiul perfect croit parcă după dorința ta, la picioarele lui ferme și îndemânatice, la pielea lui fină, la ochii lui misterioși. Te-ai rătăci între degetele care îți mângâie sânii, te-ai aventura pe buzele lui sărutabile și ai sfârși extaziată în bărbăția lui. Te vei relaxa la pieptul lui și vei adormi cu un sărut pe frunte. Te vei trezi singură și nedumerită, vei privi împrejur și vei vedea că, de fapt Jack nu există.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s