Ţi s-a întâmplat vreodată…


basica…să îţi iasă o bășică?

Vai, pe mine nu m-a lăsat să dorm azi noapte, băi și mi-era un somn. Dar mă sâcâia simpla ei existență acolo. De ce trebuie să fie acum cu mine-n pat? De parcă nu mă puteam odihni și fără ea! Bășicuța asta e dintr-aia înfoiată și triumfală pe noul ei teritoriu, cu aspect ca de mutație la prima vedere, dar odată înțepată nu mai pare așa glorioasă. Și după aia să te ții! Că n-o mai arăta hidos, ca o bulă de apă sub piele, dar îți amintește constant că a fost acolo.

Ca și când te sună “tipa.al.cărui.număr.nu.l-am.salvat.”, după ce o înțepi mai jos de mijloc, să te întrebe: “auzi, dar nu ieșim și noi prin parc?”. Păi după ce a eliberat ibovnicul atâta endorfină alergând după tine ca să elibereze și niște lichid seminal în seara asta, tu crezi ca mâine dimineață va fi în stare să prepare cafea pentru doi? Lasă că-și poate călca și singur cămășile și nu e nevoie să îi scrii tu toată ziua să-l întrebi cum a dormit, că a dormit ca un prunc cu siguranță, nu e nevoie să-l suni la prânz să vezi cum îi este ziua, că se bucură și el de pauza de masă, deci mănâncă nu poate vorbi, nu e nevoie să-i urezi noapte bună că va fi la fel și dacă nu îi scrii tu.

Așa stă treaba și cu bășicuța asta, îmi puteam vedea de visele mele și fără ea, dar ceva a declanșat-o. Așa cum l-a determinat pe ibovnic să se uite la tine, păi dacă ți-ai ales cea mai sexi rochie din garderobă?! Tu crezi că ți-a citit el anotimpurile la întâlnire și a văzut că strălucești ca vara, de când răsare soarele și până apune? Sau că ești ca o toamnă când te ignoră, iar în curtea ta s-au format bălți la cât ți-au plouat ochii? Sau că arzi precum focul în șemineu iarna când știi că diseară te vezi cu el? Bine că vine primăvara și-ți înfloresc din nou câmpiile. Oricum ar fi el tot ”tipul.care.are.nu.știu.ce.mașină.și.care.se.îmbracă.de.la.nu.știu.ce.firmă.” rămâne pentru tine. Că nici tu nu știi ce pastă de dinți folosește sau dacă a terminat proiectul ăla de la serviciu pentru care s-a implicat atât de mult de a stat peste program și poate de aia nu a mai ieșit cu tine să vadă cum îți plimbă vântul șuvițele de păr pe aleile din parc.

De acum, prefer să merg desculț. Și vreau să mă odihnesc noaptea totuși, indiferent de anotimpul tău.

 

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s