Plăceri ascunse…


placeriascunse

…într-un sertar cu lacăt.

Ție care iți place? Tipa care se arată dezinvoltă și căreia îi poți vedea formele dezgolite pe pagina de profil înainte să faci cunoștință cu ea? Sau cea pe care tu, ca bărbat, trebuie să o curtezi înainte să-i desfaci șiragul de perle din jurul gatului ei fin și subțirel?

Ce-i drept, pe femeile din prima categorie le-ai putea găsi mai la tot pasul în ziua de azi, pentru că e mai ușor să se folosească de fizicul cu care le-a înzestrat natura ca să atragă atenție, priviri, și pretendenți pe lista de admiratori și mai comod pentru tine să nu depui atât efort până ea îți ajunge în pat.

Ei, dar pe cele din a doua categorie, aici e problema. Problemă pentru cei care nu vor să irosească timp sau prea multă inspirație în a le curta, că doar trăim în secolul vitezei și totul se derulează accelerat, de parcă nu tot 60 de secunde are un minut, iar circumvoluțiunile creierului s-au aplatizat un pic de când au fost developate feluritele aplicații pentru smartphone. Păi bine că sunt telefoanele deștepte nu mai trebuie să fim și noi. Mai ales aplicațiile alea din categoria ”educație”, vaaai! Păi mai intră și tu într-o bibliotecă și împrumută o carte dacă vrei să postezi un citat interesant pe timeline ca să dai pe spate o gagică (dar nu uita să precizezi sursa), sau în loc să mergi la spa treci pe la o librărie, prefer să cred că știi să-ți îngrijești organismul și singură.

Și în același timp realizezi și cele 30 de minute de mișcare recomandate pe zi.

Să aruncăm o privire retrospectivă. Din timpuri străvechi se cunoaște faptul că bărbatul este vânător. Nu, pe vremea aia nu vâna femei să-și potolească foamea, el vâna animale pentru a procura materia primă pe care femeia o transforma în hrană. În tot acest timp, ea torcea lână pentru pături și păstra ordinea în gospodărie. Însă timpurile s-au schimbat, de la epoca de piatră și până în prezent lucrurile au evoluat, iar femeia nu mai stă la cratiță și nici bărbați cu țepușe prin păduri nu mai vezi.

Astăzi, femeia pură, sinceră (și mai rară din păcate), deseori pare neinteresantă multora dintre bărbați, dar prezintă un atu: naturalețea. Ea te poate surprinde, prin simplul fapt că pielea ei este mereu fină, pentru ca nu au scorojit-o toți care i-ar fi putut tăvăli cearșafurile. Pentru celelalte există un săpun cu o pătrime cremă hidratantă.  Sărutările ei au aroma de pastă de dinți cu scorțișoară, iar textura unică a părului iți mângâie pieptul când o ții în brațe. Cât despre latura ei sălbatică nu mai zic, te las pe tine să-ți imaginezi, că toți o avem, însă a ei are ceva special pentru că o folosește rar, dar și atunci când o face…

Plăcerile astea ascunse pe care le mai numim vinovate sunt tentațiile la care suntem supuși de-a lungul vieții, depinde de fiecare ce dorește să colecționeze în sertarul cu lacăt. Iar dacă ar fi să le privim ca pe o colecție și peste câteva generații un puști găsește acel sertar ponosit, numai calitatea a ceea ce se găsește înăuntru poate fi indicatorul principal cu care s-ar stabili valoarea de la care ar porni o licitație.

Puștiul ăla s-ar putea îmbogăți! 🙂

 

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Raft and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s