O zi răcoroasă în iulie…


asemenea  indiferenței tracoroasaale. Mhm, o zi dintr-acelea în care adierea vântului îți zbârlește părul de pe mâini și te întrebi de ce nu ți-ai luat o jachetă peste tricou. Pentru că ai zis: ”merge și așa, cât de rău poate fi?”, la fel cum spui și când nu îi mai scrii ei.

Păi cât de rău poate fi într-o zi de iulie când soarele te îmbrățișează cu căldura  sa incredibilă, iar apoi, furișându-se printre norii ăia plumburii, te lasă de unul singur să-i înduri lipsa.

Este ca atunci când o melodie bună îți încântă auzul și deodată se oprește pentru că  rahatul ăla de casetofon s-a stricat. Adică cineva l-a stricat, că doar nu s-a stricat singur. La fel și tu ai o defecțiune care te împiedică să oferi plăcerea de care ea se bucură. Dar nu este vina ta, cine te-a stricat nu a vrut să te și repare, iar tu neputincios, nu-ți  poți lega firele.

Iar când oamenii devin neputincioși apelează la indiferență. Exact ca atunci când nu poți obține un lucru pentru că în prospectul său se regăsesc o serie de recomandări pe care tu nu le deții, și ajungi să spui ”ahh…oricum nu aveam nevoie de așa ceva!”.

Măcar casetofonul ăla e vechi, are o scuză, a ta care e?

O variantă de răspuns ar putea fi aceea că pentru a te destresa și distra lași deoparte indiferența, că deh’ atunci când vine vorba de propriile dorințe nu le poți ignora.

Și cu toate astea, în această zi răcoroasă, prefer să mă înșel și să văd soarele răsărind dintre norii ăia apăsători și grei.

Însă e limpede că orice altceva în afară de DA, înseamnă NU și orice altceva în afară de RĂMÂI,  înseamnă PLEACĂ, treaba e că vremea e schimbătoare.

About Luiza

Imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor pe cat de mult posibil, sa gasesc ce e mai bun in oameni si sa zambesc mereu. Sa am riduri de fericire la batranete. Sunt un spirit liber, puternic si expresiv. Imi place sa eman unde benefice in jurul meu.
This entry was posted in Arhiva sentimentală and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s